Menü
  • Lakhatás

Szénaréti Lakópark, Földszinti 45 m²-es, 2 szobás új építésű ingatlan

Szabolcs megyében, Nyírbátor bevezető szakaszán, kertvárosias környezetben, a Szénaréti-Tó és Sárkány Wellness-Gyógyfürdő szomszédságában kínálunk megvételre lakásokat. A lakóparkban összesen 63 lakás épül, új építésű társasház projektben. Az összközműves ingatlanok kitűnő műszaki tartalommal és kiváló minőségű beépített anyagokkal. Az építés kezdése 2022 első fele, a befejezés várhatóan 2024. év vége. A lakásokban átlagosan előtér, szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, közlekedő és erkély kerül kialakításra. A nagyobb alapterületűekben a plusz szobák mellett gardrób és mosókonyha is megtalálható. Az épület földszintjén a szeméttárolás kialakítására is sor kerül, illetve az emeleti szinteken külön tárolók - babakocsi, kerékpár stb. - is kialakításra kerülnek.

Az ingatlan adottságait figyelembe véve az udvarra a lakásokhoz tartozó gépkocsi parkolókat is kialakítanak. Központi fűtés, (padlófűtés) és meleg víz rendszer lakásokként egyedi mérővel lesz ellátva. A meleg víz termelést 40 KW-os napelem rendszer egészíti ki. A hűtést, fűtést inverteres klímaberendezés biztosítja. Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal! További kérdéseire készséggel válaszolok! Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Helység: Nyírbátor
Kategória: Lakás
Szobák száma: 2 szoba
Állapot: Új építésű
Fűtés típusa: egyedi mérős központifűtés
Emelet: földszint
Lift: Nincs
Ingatlan típusa: tégla
Kilátás: utcai
Erkély, terasz: Van
Bútorozott-e: nem
Parkolás: Utcán
Tulajdonjog/ bérleti jog: Tulajdonjog
Építés éve: 2022
Ingatlan felszereltsége: Légkondicionáló
Méret: 45 m²

Szénaréti Lakópark, Földszinti 45 m²-es, 2 szobás új építésű ingatlan

Szabolcs megyében, Nyírbátor bevezető szakaszán, kertvárosias környezetben, a Szénaréti-Tó és Sárkány Wellness-Gyógyfürdő szomszédságában kínálunk megvételre lakásokat.

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk