Menü
  • Szabadidő

Nyírbátorban számos program biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő szórakozási, feltöltődési lehetőséget.

  • könnyű– és komolyzenei koncertek
  • közösségi terek – játszóterek, sportpálya, kutyafuttató
  • kulturális programok – színházi előadások, kiállítások
  • Sárkány Wellness és Gyógyfürdő és Strand
  • lovarda és horgásztó

Arany Sárkány Focisuli S.E. Nyírbátor

Az Arany Sárkány Focisuli 2008-ban alakult meg Csonka Gábor kezdeményezése alapján a Nyírbátorban futballozó gyerekek szülei támogatásával.  Három korosztállyal vette kezdetét a munka a focisuliban: U/7 U/9 és U/11. Az eltelt évek alatt folyamatosan fejlődtek és szép sikereket értek el csapataik.

Tovább

Bátorfitt Testépítő és Erőemelő Egyesület

A Bátor Fitt Egyesület 2015-ben alakult, azzal a céllal, hogy az akkori edzőpartnerek, sporttársak egy közös egyesület égisze alatt edzhessenek, versenyezhessenek.

Tovább

Báthori Sárkány Úszóegyesület

Az egyesület megalakulásakor célul tűzte ki, hogy minél több gyermek tanuljon meg úszni és a tehetséges gyerekeket, a versenysport felé irányítsa. A 15 fővel induló egyesület ma már 100 fő feletti létszámmal foglalkozik. 

Tovább

Fit First - Nyírbátor

Tovább

G-Fitness Nyírbátor

Tovább

The Gym - Nyírbátor

Tovább

VYA GYM

Tovább

Nyírbátori Asztalitenisz SE

A Nyírbátori Asztalitenisz SE több mint 30 éve van jelen Nyírbátor sportéletében. A klub életében az utánpótlás nevelés kiemelt helyet foglal el, emellett a versenysportra is nagy hangsúlyt fektetnek. Csapataik a Nemzeti Bajnokság küzdelmeiben szerepelnek, és szinte valamennyi régiós és országos verseny résztvevői. Játékosaik már a nemzetközi mezőnyben is folyamatosan bizonyítják tehetségüket.

Tovább

Nyírbátori Kyokus-hin Karate SE

Tovább

Nyírbátori Labdarúgó Sport Egyesület

Az egyesületet 2019 júniusában a nyírbátori labdarúgás életben tartásáért alapították. A csapat színe a városunk futballjában tradicionális zöld-fehér. A klub labdarúgásban és futsalban versenyeztet, férfi és női szakágban egyaránt. Óvodai nagycsoporttól egészen felnőtt korig sportolnak az egyesület színeiben.

Tovább

Nyírbátori Lovas Sport és Hagyományőrző Egyesület

Fő tevékenységnek az iskolai lovagoltatást, lovaskultúra megismertetését tűzték ki. Az évek múlásával egyre több gyermek jár hozzájuk. Ebben az évben közel 80 állandó lovasuk van. 

Tovább

Nyírbátori Sakk Sport Egyesület

Az egyesület 23 éve működik a városban, melynek célja a sakk sport népszerűsítése, tehetségkutatás. 

Tovább

Nyírbátori Sportclub Nonprofit Kft.

A Nyírbátori Sport Club 2017. április 28. napján alakult futsal egyesület. A futsal sportág a labdarúgáshoz hasonlatos labdajáték, annyi különbséggel, hogy teremben folyik a játék, és néhány játékelemben, szabályban fedezhető fel eltérés. 

Tovább

Városi Sportpálya

Nyírbátor Város Önkormányzata az elmúlt években rengeteg erőforrást invesztált a helyi sporttelep fejlesztésére, mely a jövőbeli sporteredmények egyik alapját adják, hiszen az edzés, a motivációszerzés mindig egyszerűbb és könnyebb, ha jó környezetben tudjuk a választott sportága(ka)t űzni.

Tovább

Vasas Horgászegyesület

Az 1989-ben alakult egyesület célja a horgászok érdekeinek képviseletet és versenyek, valamint programok szervezése. A szabadidő kulturált és hasznos eltöltése a természetben. A horgászat népszerűsítése sportszerű horgász eszközökkel és módszerekkel. 

Tovább

Alapfokú Művészeti Iskola

A helyi művészetoktatás 45 éves történetében az iskola nagyon sok változáson ment keresztül.
Jelenleg (2017. szeptember 1-jétől) a mátészalkai Szatmár Alapfokú Művészeti Iskola tagintézményeként működik.

Tovább

Báthori Várkastély

A történelmet kedvelők körében Nyírbátor mindig vonzó úti cél volt. Látogasson el a középkor egyik legbefolyásosabb magyar családjáról, a Báthoriakról híres városba. 

Tovább

Lenszirom Színház és Módszertani Kulturális Egyesület

A Lenszirom Gyermekszínház 17 éve foglalkozik a Nyírbátorban és térségében élő 7-18 éves (életkornak megfelelő csoportbontásban)  gyerekek, diákok színházi nevelésével, kommunikációs képzésével. 

Tovább

Nyírbátori Diákszínpad

A Nyírbátori Diákszínpad 16 évvel ezelőtt alakult meg Nyírbátorban. A csoportot, amely jelenleg 40 főből áll, a város alapfokú és középfokú intézményeinek tanulói alkotják, heti rendszerességgel, több korcsoportban zajlanak a próbák. 

Tovább

Nyírbátori Fúvószenei Egyesület

A több mint négy évtizede alakult együttes állandó résztvevője a nyírbátori és térsége kulturális, ünnepi és állami rendezvényeinek. Több olyan műsor típust honosított meg Nyírbátorban, amelyek a város kiemelt kulturális rendezvényei közé tartoznak.

Tovább

Nyírbátori Kulturális Központ

Az Ybl- és Kossuth-díjas építész, Bán Ferenc tervezte Kulturális Központ épülete 2006. április 20-án nyitotta meg kapuit a közönség előtt. Az intézmény helyet biztosít több helyi civil szervezetnek, a Bátor Mazsorettnek, valamint a Nyírbátori Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesületének pedig székhelyként is szolgál.

Tovább

Tinódi Vegyeskórus

A Nyírbátori Tinódi Vegyes Kórus 1976 évben alakult meg. A kórus létszáma 40 fő, tagjai az élet minden területéről érkeztek, de legnagyobb arányban a pedagógusok képviseltetik magukat. A fellépésekre heti 2x2 órás próbákon készülnek fel, Bokotey János karnagy vezetésével. A kórus fenntartója 1999 évtől a Nyírbátori Tinódi Kulturális Egyesület.

Tovább

Bátor Mazsorett Egyesület

A „BÁTOR” Mazsorett csoport 1996 óta színesíti Nyírbátor Város kulturális és sport életét. A csoport az eltelt évek alatt egy összetartó és folyamatosan megújuló közösséggé kovácsolódott.

Tovább

2-es PUB

Nyírbátor szórakoztató központjaként szolgál többek között a 2-es pub, amely 2019. októberétől üzemel egy régi általános iskola pince szintjén.

Tovább

Ifjúsági és Családi Kuckó

2017. április 15-én nyitotta meg kapuit az Ifjúsági és Családi Kuckó Nyírbátorban. A helyi fiatalok kezdeményezésére, az Önkormányzat támogatásával valósult meg ez a hely. Nemcsak a fiataloknak nyújt kikapcsolódási lehetőséget a Kuckó, hanem a kisgyermekes családok is eltölthetik itt szabadidejüket.

Tovább

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő mellett nyitotta meg kapuit a nagy hagyományokkal rendelkező és az átépítésnek köszönhetően európai színvonalúvá vált Strandfürdő. A strand idényjelleggel üzemelve várja a csobbanni vágyókat. A strandon kellemes környezetben, a szabadban élvezhetik a vendégek a napsütést, az úszást és a csúszdázást. 

Tovább

Pálma Wellness Hotel

A szálloda exkluzív, színekben gazdag kialakításával egy egyedi stílust kíván képviselni a modern világunkhoz igazodva úgy, hogy közben igazán otthonosan érezhessék magukat az ide látogatók. 

Tovább

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk