Menü
  • Szabadidő

Arany Sárkány Focisuli S.E. Nyírbátor

Az Arany Sárkány Focisuli 2008-ban alakult meg Csonka Gábor kezdeményezése alapján a Nyírbátorban futballozó gyerekek szülei támogatásával.  Három korosztállyal vette kezdetét a munka a focisuliban: U/7 U/9 és U/11. Az eltelt évek alatt folyamatosan fejlődtek és szép sikereket értek el csapataik. Többek között a debreceni Karnevál Kupán, Mikulás kupán, a gödöllői Juniális Kupán, illetve a budapesti Újpest által szervezett nagyszabású nemzetközi tornákon is részt vett a focisuli több korosztállyal. Ezek mellett a téli hónapokban saját szervezésű tornák rendezésére is sor került.

Az idő előrehaladásával korosztályokban és szakosztályokban is bővültek. Bekerült a labdarúgás szakosztályba az óvodás korosztály, valamint futsal és kézilabda szakosztállyal egészült ki az Arany Sárkány Focisuli szakmai repertoárja.

2016. évtől TAO-s pályázatokban is részt vehetett az egyesület, aminek felhasználását a honlapukon folyamatosan publikálják. A támogatásoknak köszönhetően a gyermekek számára edző és mérkőzés felszerelést, melegítőt, cipőket tudnak biztosítani, amely tovább erősíti a közösséghez való tartozás érzését.

Büszkék arra, hogy több, korábban ebben az egyesületben nevelkedett játékos is a labdarúgó akadémiák egyikén folytatja „pályafutását”, valamint arra, hogy közülük van, aki korosztályos válogatottként bizonyítja tehetségét. Fontos számukra a tornákon való jó szereplés, de ezeket nem a helyezésekben mérik első sorban. Az egyesület alapfilozófiájához hűen a legbüszkébbek nem az elért helyezésekre, hanem arra, hogy a korábban itt nevelkedő gyerekek között a baráti viszony megmaradt, amelynek eredményeként nem csak egyesületük, hanem a város iskoláiba járó gyermekek az oktatási intézmény színeiben is szép eredményeket mutathatnak fel annak ellenére, hogy nem biztos, hogy egyesületi szinten egy helyen szerepelnek, továbbá arra, hogy sportolóikat az egészséges életmód, a mozgás szeretete irányába tudjuk terelni, valamint életre szóló élményeket és barátokat szerezhetnek az itt töltött idő alatt.

Az egyesület igyekszik hű maradni alapelvéhez, amely a sport és szabadidős tevékenység kulturált feltételeinek rendszeres, állandó és magas színvonalú biztosítása, és az ezzel kapcsolatos rendezvények, versenyek megszervezése, lebonyolítása. Fontosnak tartják a sport megszerettetését az 5-13 éves korosztályokban. Célkitűzésük az egészséges életmódra, rendszeres mozgásra nevelés, ennek igényszintű kifejlesztése az életkori sajátosságok figyelembevételével.

Szeretettel várnak egyesületükbe minden olyan jelentkezőt, akinek a leírtak felkeltették érdeklődését és szeretnének egy jó közösség részévé válni, szeretnének a labdarúgással vagy a kézilabdával közelebbről megismerkedni.

Gyere és legyél te is nyírbátori, legyél te is Arany Sárkány!

Az Arany Sárkány Focisuli 2008-ban alakult meg Csonka Gábor kezdeményezése alapján a Nyírbátorban futballozó gyerekek szülei támogatásával.  Három korosztállyal vette kezdetét a munka a focisuliban: U/7 U/9 és U/11. Az eltelt évek alatt folyamatosan fejlődtek és szép sikereket értek el csapataik.

Arany Sárkány Focisuli S.E. Nyírbátor

Csonka Gábor - egyesületi vezető

4300 Nyírbátor, Sport u. 4-6.

Tel.: +36-42/281-689

E-mail: csonka63@gmail.com

Honlap: http://www.aranysarkanyfocisuli.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008313351105

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk