Menü
  • Szabadidő

Bátorfitt Testépítő és Erőemelő Egyesület

A Bátor Fitt Egyesület 2015-ben alakult, azzal a céllal, hogy az akkori edzőpartnerek, sporttársak egy közös egyesület égisze alatt edzhessenek, versenyezhessenek. Már megalakuláskor az olyan számukra kiemelkedően fontos alappillérek szilárd alapjaira építkeztek, mint a bajtársiasság, a sport, mozgás szeretete, a szűkebb -majd egyre tágabb- környezetükben lévők egészséges életmódra, sportolásra, önfejlesztésre buzdítása.

A tagjaik nagy része tősgyökeres nyírbátori, akik itt gyakorlatilag úgy nőttek fel, hogy a sport a város mindennapi életének szerves része. A település életében ez az egyesület szinte hiánypótló, hiszen (mint az általánosan jellemző) leginkább a populáris csapatsportok egyesületei sorakoztatják fel a sportolni vágyó fiatalokat és idősebbeket. Talán ez a sportág nem élvez akkora közfigyelmet, de bárki, aki betekintést nyer az edzésmunkájukba, elköteleződésükbe az önmaguk fejlesztése és ennek a sajátságos életmódnak a népszerűsítése iránt, az tapasztalhatja, hogy ezáltal felmutatott érdemeik nem maradnak el a populárisabb sportágakétól.

2019-ben egy erős paradigmaváltás jellemezte az egyesület életét, a leköszönő elnökség értékeit megtartva, azokat mintegy átemelve, új vizekre eveztek. Nagyobb hangsúlyt kapott az utánpótlásba fektetett energia és az erőemelő versenyek mellett már a testépítő versenyeken is meg kívánják mutatni magukat. Gazdagítják, bővítik szeretett városunkban elérhető sportolási és önfejlesztési módok sorát, az utánpótlás korúaknak egy erős és biztos fegyvert adni önmaguk megerősítésére, mind fizikálisan, mind mentálisan. A sportteljesítmények elérésén, az egyén teljesítményének kiaknázásának csodáján túl ez a legfontosabb feladata a modern, zilált világunkban egy fiatalokat és az őket patronáló felnőtteket és idősebb sportolókat összefogó egyesületben.

A Bátorfitt tagjai szívesen látnak minden érdeklődőt akár egyéni, akár csoportosan végzett edzéseiknek. Tagjaik szinte minden fitnesz és súlyzós edzésekhez felszereléssel rendelkező létesítményben megtalálhatóak, de a számukra legkedvesebb, Bajcsy-Zs. úti edzőteremben vannak a legtöbben. Ez a helyi "mekkája" sportjainknak, nem csak a város, de a megye egyik legelső ilyen sportlétesítménye. Gyakorlatilag egy családként vagyunk ot, akár Bátorfitt tagok, akár "szabadúszó" edzeni vágyók.

Ha valaki felvételt nyert az egyesület soraiba, úgy lehetősége nyílik annak színeiben versenyezni, további dicsőséget hozni a Bátorfittnek és a városunknak egyaránt. Folyamatosan jelen vannak a város életében, rendezvényein, a MERSZ(Magyar Erőemelő Szövetség) versenyein. Folyamatosan szem előtt tartják az összetartozás érzését tovább erősítő "kellékek" tárházának szélesbítését, úgyis mint egyesületi logókkal ellátott felszerelések, közös programok szervezése stb.

Várunk tehát mindenkit szeretettel, legyél Te is Nyírbátori!

Az egyesület vezetője szívesen áll rendelkezésre akár személyesen, akár telefonon.

A Bátor Fitt Egyesület 2015-ben alakult, azzal a céllal, hogy az akkori edzőpartnerek, sporttársak egy közös egyesület égisze alatt edzhessenek, versenyezhessenek.

Bátorfitt Testépítő és Erőemelő Egyesület

Virágh Dávid - Elnök

Tel.:  06-30/353-5576

E-mail: v.david.hu@gmail.com

Facebook: Bátor Fitt Testépítő és Erőemelő Egyesület

https://www.facebook.com/B%C3%A1tor-Fitt-Test%C3%A9p%C3%ADt%C5%91-%C3%A9s-Er%C5%91emel%C5%91-Egyes%C3%BClet-700136900109149/

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk