Menü
  • Szabadidő

Nyírbátori Lovas Sport és Hagyományőrző Egyesület

A Nyírbátori Lovas Sport és Hagyományőrző Egyesület 14 éve alakult meg.

2014-ben volt a Fedeles Lovarda alapkőletétel. A Fedeles lovarda Önkormányzati tulajdon, melynek az üzemeltetését az egyesület kapta meg. Ezt igyekeznek a tőlük telhető legmagasabb tudással, szakmaisággal, legprecízebb munkával a lehető legszínvonalasabban teljesíteni.

Fő tevékenységnek az iskolai lovagoltatást, lovaskultúra megismertetését tűzték ki. Az évek múlásával egyre több gyermek jár hozzájuk. Ebben az évben közel 80 állandó lovasuk van. A sok lovardai fejlesztés, edzőtáborok, szakmai képzések után egyre magasabb szintre tudnak lépni. Így a lovasok versenyeztetése is a fő feladatok közé került. Nem csak Szabadidős Lovas Versenyeken, hanem Regionális Díjugrató Versenyen, Díjlovas Versenyen, Fogathajtó Versenyen vesznek részt, ahol mindig nagyon szép eredményeket érnek el. Méltán büszkék lovasaikra!

Szívesen vesznek részt minden városi rendezvényen - Városi majális – karüsszel bemutató, Húsvéti Játszóház, Családi napok, Gyermeknap, sportnapok, stb.

Bíznak benne, hogy még nagyon sokáig tudják ezt a létesítményt üzemeltetni, egyesületüket fenntartani, s még sikeresebbé tenni a Nyírbátori Lovasokat és a környékbeli lovasokat!

Fő tevékenységnek az iskolai lovagoltatást, lovaskultúra megismertetését tűzték ki. Az évek múlásával egyre több gyermek jár hozzájuk. Ebben az évben közel 80 állandó lovasuk van. 

Nyírbátori Lovas Sport és Hagyományőrző Egyesület

4300 Nyírbátor, Fürdő u. 14.

Böszörményi Sándor - elnök

Tel: 06-30/903-6124

E-mail: lovardanyirbator@gmail.com 

Honlap: www.nylshe.hu

Facebook: Fedeles lovarda https://www.facebook.com/profile.php?id=100010315245320

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk