Menü
  • Lakhatás

Széplaki Ingatlan és Hiteliroda

A Széplaki Ingatlan- és Hiteliroda   2020. óta működő családi vállalkozás Nyírbátorban.  Széplaki Norbert az ingatlaniroda alapítója, aki több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, és kiterjedt ingatlanpiaci ismeretekkel rendelkezik. Az ingatlanok értéke, eladhatósága sok mindentől függ: lokáció, műszaki és esztétikai állapot, piaci trendek stb. Érzékenyen érint minden szereplőt, hiszen sokszor egy élet munkája fekszik egy adott lakás vagy ház eladásában, vételében.

Tevékenységük során feladatuknak tekintik az ügyfelek segítését, tájékoztatását az ingatlanpiacon található ingatlanok közötti választás során. Olyan segítséget tudnak nyújtani, ami a napi ingatlanpiac ismeretén, a megfelelő helyismereten és szakmai hozzáértésen alapul, ismerve a piac helyi sajátosságait is.

A vállalkozásban üzlettárs, felesége Széplaki Marianna pénzügyi és banki területen szerzett sokéves szakmai tapasztalatával, a hiteltanácsadás- kiválasztás folyamatában segíti ügyfeleiket. Irodájuk több hazai pénzintézettel áll kapcsolatban, ezáltal lehetőséget biztosítva ügyfeleiknek, hogy adott esetben a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót, bankszámlát és egyéb pénzügyi szolgáltatást tudják kiválasztani.  A hitelfelvétel teljes folyamatában segítik megbízóikat.

Munkájukat barátságos közvetlenség, ügyfélközpontúság, rugalmasság, nagyfokú helyismeret, szakmai hozzáértés és céltudatosság jellemzi, mely során igyekeznek megtalálni az ügyfeleik igényeinek megfelelő ingatlant, pénzügyi megoldást. Legfőbb céljuk, hogy a kialakult bizalmas, diszkréción alapuló kapcsolat során - felmérve a keresett ingatlanra vonatkozó igényeket - az aktuális ingatlanpiaci kínálatban fellelhető legjobb ingatlant találják meg, melyben ügyfelei otthonra találnak.

Az érdeklődőket szívesen fogadják akár eladási - vételi, akár bérbeadási - bérbevételi szándékkal keresik fel őket.

A szakmai elköteleződésük és munkájuk szeretete biztosítja az összhangot. Ennek köszönhető, hogy képesek évről-évre fejlődni, és ügyfeleik számára személyre szabott, ügyfélközpontú, valódi szakértelemmel végzett ingatlanközvetítői és pénzügyi szolgáltatást nyújtani.

“Ott vagy otthon, ahol a szíved lakozik.”

Szolgáltatásaink

Ingatlan vétel és eladás
Bérelhető ingatlanok
Hiteltanácsadás
Teljeskörő hitelügyintézés

A Széplaki Ingatlan- és Hiteliroda   2020. óta működő családi vállalkozás Nyírbátorban.  Széplaki Norbert az ingatlaniroda alapítója, aki több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, és kiterjedt ingatlanpiaci ismeretekkel rendelkezik. 

Széplaki Ingatlan és Hiteliroda

4300 Nyírbátor, Kossuth utca 2.
Széplaki Norbert - ingatlanközvetítő / +36-70/719-4005
Széplaki Marianna - hitelszakértő /  + 36-30/249-4346
E-mail: szeplaki.ingatlan@gmail.com
Honlap: https://szeplaki-ingatlan.hu/
Facebook: Széplaki Ingatlan https://www.facebook.com/szeplakiingatlan

Galéria

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk