Menü
  • Munkahelyek

DIEHL

A német Diehl-csoport több iparágban, világszerte körülbelül 17.000 embernek jelent stabil munkahelyet. A Diehl Aviaton a légi iparban több típusú utasszállítóhoz gyárt és fejleszt alkatrészeket.

A magyarországi leányvállalat története 2011-ben kezdődött, amikor a német anyacég növekedési üteme szükségessé tette egy új termelői üzem telepítését, melynek helyszínéül Nyírbátort választották, ahol az országban elsőként sajátították el a repülőgép-alkatrész gyártás technológiáját. A sikeres gyártásnak hála, a német vezetőség támogatta a nyírbátori leányvállalat további bővítését, melyre 2014-ben és 2022-ben került sor egy-egy újabb gyártócsarnok átadásával, illetve 2018 év végén egy 2700 m2-es logisztikai központ is megnyitásra került. Nyírbátorban jelenleg több, mint 700 embernek biztosítanak munkát.

A nyírbátori telephelyen olyan speciális alkatrészeket terveznek és gyártanak utasszállító repülőgépekhez, mint klímacsövek, oldalfalak, ablakárnyékolók, ajtók és ajtókeretek, izolálócsomagok, továbbá komplett fedélzeti mosdók, valamint tervezési, fejlesztési, konstrukciós és minősítési feladatokat is ellátnak.

Vállalati kultúrájuk része, hogy folyamatos szakmai fejlődéssel, versenyképes juttatási csomaggal és barátságos, közvetlen munkahelyi légkörrel hosszútávú karrierlehetőséget teremtsenek minden munkatársuknak. Felismerték, hogy a vállalat sikerességéhez a munkatársaik értékein keresztül vezet az út. Ezért olyan fontos számukra az emberi munkaerő és az, hogy a maximumot hozzák ki magukból.

A Diehl-nél hisznek abban, hogy a munkatársaik fejlődése egyben saját fejlődésük is, sikereiknek velük együtt örülnek és sajátjukénak érzik azt. Munkavállalóikat folyamatosan elismerik, támogatják és lehetőséget biztosítanak számukra mind szakmai, mind személyes előrelépésükben.

Repülj velük a biztos jövő felé!

FŐTEVÉKENYSÉG: 
Légi ipari alkatrészek gyártása és fejlesztése

DIEHL

Diehl Aviation Hungary Kft.
4300 Nyírbátor, Ipari Park u. 9.
Tel: +36-42/511-238
E-mail: allas@repulogepgyar.hu
Honlap: www.diehl.com

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk