Menü
  • Munkahelyek

MSK

Az MSK Covertech Group 1975-ben Reiner Hannen által Németországban alapított független családi vállalkozás, Magyarországon, Franciaországban, az USA-ban és Kínában található leányvállalatokkal. Ma a - több mint 600 munkatársat (közel 400 fő Nyírbátorban) foglalkoztató - cégcsoportot az alapító Reiner Hannen úr feleségével Christina Hannennel és lányukkal, Linda Hannennel együtt irányítja.

Nyírbátorban található a vállalatcsoport magyarországi termelőegysége az MSK Hungary Bt., ahol prémium piacra szánt csomagológépek, standard és egyedi, vevői igényekre szabott megoldások, nagy sebességű berendezések gyártásával és a saját EMSY vizualizációs szoftver fejlesztésével foglalkoznak.

Az elmúlt időszak koronavírusból adódó nehézségei ellenére is sikeres időszakot tudtak zárni, stabil munkáltatói pozíciójukat továbbra is eredményesen megőrizni a munkaerőpiacon. A cégbe vetett vevői bizalom jeleként rendelésállományuk az elmúlt időszakban is növekedést mutat több üzletágban is. Ez a növekedésük az üvegipar növekvő környezetvédelmi tudatosságának és az ehhez kapcsolódó trendnek is köszönhető – mivel sok műanyag palackot cseréltek üvegre – az MSK pedig az üveggyárak ún. „hideg végének” kiszolgálójaként piacvezető az üvegipari raklapos csomagolások területén. Ez a növekedés a megrendelők által felmerülő egyedi igények professzionális kielégítésének következménye, amely mellett további öt másik iparág számára is gyárt az MSK. Ami a pandémia miatt kialakult helyzet ellenére is hozzájárul a szakmunkás munkaerő foglalkoztatásának nagymértékű megtartásához és egyben bővítéséhez is.

Az MSK Hungary Bt.-nél a társadalmi felelősségvállalás terén is széleskörű szerepet vállalnak, mint például a fenntarthatóság, a tapasztalt munkatársak és új belépő kollégák rendszeres támogatása oktatás és továbbképzés formájában valamennyi kereskedelmi, termelési és műszaki területen, valamint a regionális, helyi és

A vállalat a jövő generációjára is gondolva széleskörű lehetőséget nyújt azon tanulók számára, akik a duális képzés ideje alatti gyakorlati idejüket az MSK-nál tervezik eltölteni. Az MSK-nál olyan gyakorlati tapasztalati kincsre tudnak a diákok szert tenni, mely a tantermi oktatás keretei között elképzelhetetlen és ez egyben később jelentős helyzetelőnyt tud jelenteni számukra a munkaerőpiacra történő belépésükkor.

A tradíciót innovációval és fenntarthatósággal egyesítő MSK vállalatcsoport jelentős növekedésen megy keresztül, tovább bővítve ezzel az MSK „családot”. Bővülésüknek köszönhetően számos új pozícióba keresnek munkatársakat mind fizikai, mind szellemi területeken. Az aktuális nyitott álláshelyeikről, megújult weboldaluk karrier oldalán adnak tájékoztatást az érdeklődők számára. 

Jelentkezés online is leadható: https://www.msk.hu/karrier/jelentkezzen-most/

Váljon Ön is az MSK csapat tagjává és legyen részese sikereiknek!

FŐTEVÉKENYSÉG:
Csomagoló berendezések gyártása

MSK

MSK Hungary Bt.
4300 Nyírbátor, MSK tér 1.
Tel: +36 42 511 100
E-mail: karrier@msk.hu
Honlap: www.msk.hu

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk