Menü
  • Munkahelyek

ROSENBERGER

Jászárokszállás meghatározó vállalatává fejlődött a megjelenése óta eltelt 20 év alatt a Rosenberger. 2002-ben még csak ötvenen dolgoztak a már akkor is túlnyomórészt autóipari alkatrészeket gyártó cégnél, mára azonban a dolgozók létszáma 4000 fő fölötti. A műszakváltásokhoz érkező buszkonvojok mutatják, hogy a környező településeken is jól ismerik a vállalat nevét.

A több, mint 60 éves német Rosenberger cégcsoport gyártóüzemei és értékesítési irodái a németországi székhely mellett megtalálhatók Európában, Ázsiában, valamint Észak- és Dél-Amerikában. A cégcsoport világszerte több mint tízezer alkalmazottat foglalkoztat, egyik legnagyobb tagja a magyarországi vállalat.

A Rosenberger telephelyei folyamatosan fejlődnek, egyre modernebb technológiákat alkalmazva, felkészülve az autóiparban várható technológiaváltásra. A cég a legkorszerűbb adatkábeleket és csatlakozókat gyártja az autóiparnak, a telekommunikációs szektornak, az egészségiparnak és más ipari megrendelőknek. Egyedi megmunkáló központja pedig speciális alkatrészeket állít elő. A Rosenberger követi az autógyárak típusváltásait, a más iparágakban bekövetkező fejlesztéseket, a termékei túlnyomórészt külföldre, a tengerentúlra kerülnek Folyamatosan bővül az elektromos autókba szánt, magasfeszültségű kábelek és csatlakozók gyártásával foglalkozók létszáma és a gyártóterület is.

A Rosenberger nemcsak a precíz munkavégzésre és minőségre figyel, hanem dolgozói munkakörülményeire, ellátására, kényelmére is tekintettel van. Az üzemen belül a szociális szolgáltatások környezetének kulturált kialakítása mellett is folyamatosan modernizálja az étkezési helyeket és öltözőket. A vállalat vezetése különösen odafigyel a dolgozók utaztatására, a korszerű, komfortos buszok útvonalait úgy szervezi, hogy minél kevesebb utazási, illetve várakozási idővel járjon a munkába-, vagy a hazamenetel.

A Rosenberger tevékenyen jelen van a telephelyeknek helyet adó városok életében is, szoros kapcsolatot tart a helyi önkormányzatokkal. Rendszeresen támogatja a városi rendezvényeket, a közösségi – és sportéletet. Kitűzött célja, hogy ne csak munkaadóként, hanem olyan cégként legyen jelen, amelyre biztosan számíthatnak a települések lakói.

FŐTEVÉKENYSÉG:
Elektronikai alkatrész gyártása

ROSENBERGER

Rosenberger Magyarország Kft.
4300 Nyírbátor, Császári u. 83.
Tel: 06 70 414 7171

Többet szeretnél tudni?
Segítségre van szükséged?

Keresd Soltész-Kondás Tímeát és Legyél Te is Nyírbátori!

    Személyes egyeztetés

    Hétfő - Csütörtök: 08.00-16.00 Péntek: 08:00 - 12:00

Itt is üzenhetsz nekünk